Integritetspolicy

Personuppgifter enligt Dataskyddsförodningen GDPR.

SKARABÉ MYNT & GULD AB skyddar alltid kundernas personuppgifter på bästa sätt. Det är SKARABÉ MYNT & GULD ABs målsättning att följa alla lagar gällande personuppgiftsskydd. Denna policy hjälper våra kunder att förstå vilken information SKARABÉ MYNT & GULD AB sparar och till vilket syfte. Genom att godkänna policyn vid köp så samtycker du till vår behandling av personuppgifter.

SKARABÉ MYNT & GULD AB, Västra hamngatan 6, 411 14 Göteborg med organisationsnummer: 556851-6768 ansvarar för de personuppgifter som du lämnar till oss på www.skarabe.eu eller i butik.

Vilka personuppgifter sparar vi?

Vi lagrar information om dig som du själv lämnar till oss i samband med köp. Exempelvis namn, telefon, e-post och adress. Vi sparar även information om köpta varor, pris och datum. Om du kontaktar oss via formulär så samlar vi också in din personuppgifter rörande detta. Men endast de uppgifter som du skrivit in själv.

Vad gör vi med dina uppgifter?
Vi använder endast dina personuppgifter för följande:

  • För att kunna vara säkra på din identitet och uppdatera dina adressuppfifter
  • Skapa och hantera ditt konto hos SKARABÉ MYNT & GULD AB
  • Behandla din beställning och eventuell retur
  • Behandla reklamationer och garanti
  • Ringa eller maila dig när din beställning finns att hämta
  • Kontakta dig med leveransbesked
  • Avisera dig vid leverans
  • Leverans och garanti
  • Svara på dina frågor via mail, kundservice eller chatt
  • Registrering i vårt nyhetsbrev

Dina rättigheter
Du kan när som helst begära informationen om dina uppgifter som vi lagrat, du har även rätt till att veta varför vi lagrat uppgifterna och varifrån vi fått uppgifterna. Om du önskar detta behöver du skicka en skriftlig begäran till vår adress Västra hamngatan 6, 411 14 Göteborg. Om du behöver dina personuppgifter för att använda de för annat syfte så kan du kontakta oss på info@skarabe.eu.
Om du tycker att personuppgifterna som SKARABÉ MYNT & GULD AB har behandlat är fel så har du även rätt att begära en ändring och radering. Detta gör du genom att kontakta oss på mailadressen ovan.

Ändringar i Policy
SKARABÉ MYNT & GULD AB förbehåller sig rätten att ändra denna policy när som helst för att följa de lagar som krävs. Du bör besöka denna sida regelbundet för att få den senaste informationen.

Har du frågor kring vår Policy eller har frågor angående dina personuppgifter, kontakta då oss på info@skarabe.eu

Här lagras dina uppgifter
SKARABÉ MYNT & GULD AB lagrar alla personuppgifter från dig inom EU som beställer från vår e-handel.Vi lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje part. Ett undantag är till pålitliga leverantörer som hjälper oss att hantera vår webbplats samt leverera dina varor.

Så länge lagrar vi dina uppgifter
När du lämnat dina personuppgifter till oss så godkänner du SKARABÉ MYNT & GULD AB att behandla uppgifterna enligt ändamålen beskrivet ovan. Vi kommer inte att spara dina uppgifter längre än vi behöver eller som vi får enligt lag. Hos oss är du en aktiv kund upp till 36 månader från ditt senaste köptillfälle. Detta kan bero på supportfrågor efter leverans eller reklamationer. Sedan kommer vi att radera dina personuppgifter.

Så skyddar vi din information
Vi jobbar med de tekniska säkerhetsåtgärder som krävs enligt lag för att dina uppgifter inte manipuleras eller att obehöriga personer når dem. Våra säkerhetsrutiner ändras i hela tiden för att följa den digitala utvecklingen.

Cookies